IMG_8747

Asukkaille ja isännöitsijöille

Maksutonta ja koko maan kattavaa palvelua taloyhtiöille

Järjestämme alueelliset, veloituksettomat paperin keräyspisteet pientalo- ja haja-asutusalueiden asukkaille. Hoidamme myös pisteiden tyhjennyksen. Pientaloasukkaille suunnattu aluekeräyksemme kattaa koko Suomen.

Isännöitsijä, järjestämme paperinkeräyksen myös sinun kiinteistössäsi, maksutta.

Jätehuollon järjestäminen tuottajavastuun piiriin on säädetty laissa ja uudistunut jätelaki sekä sen tuottajavastuusäännökset ohjaavat myös meidän toimintaamme. Paperinkeräys Oy edustaa Suomen Keräyspaperi Tuottajayhteisö Oy:tä ja hoitaa kotikeräyspaperin tuottajavastuukeräyksen koko maassa. Tuottajavastuulla tarkoitetaan lyhyesti tuottajan velvollisuutta huolehtia markkinoille luovuttamiensa tuotteiden ja niistä syntyvän jätteen uudelleenkäytön, hyödyntämisen ja muun jätehuollon järjestämisestä sekä tästä aiheutuvista kustannuksista.

Asukas, tiedätkö mihin sinun on helpointa viedä erilaiset jätepaperit ja kartongit? Lähimmän keräyspisteesi haet täältä.

Me haluamme auttaa sinua jätepaperin, pahvin ja kartongin lajittelussa, sillä se säästää sekä luontoa että rahaa. Oletko nähnyt jo keräyspaperin lajitteluohjeemme? Voit vaikka tulostaa sen itsellesi tästä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vaihde

(09) 228 191

asiakaspalvelu@paperinkerays.fi

IMG_9444

Tietoturvapalvelu

Jari Palin

asiakasryhmäpäällikkö, liikekiinteistöt

jari.palin@paperinkerays.fi

IMG_9295