Encore Jätehuoltopalvelu

Encore Jätehuoltopalvelu Keräämme ja käsittelemme yrityksesi jätejakeet

Vaikka nimenä onkin Paperinkeräys, keräämme paljon yritysten jätteitä kaikkialla siellä missä sinä olet. Ympäri Suomea toimiva Encore Jätehuoltopalvelumme on suunnattu kauppaketjuille, kauppa- ja logistiikkakeskuksille, valmistavalle teollisuudelle, energiantuottajille, painotaloille ja toimistokiinteistöille. Keräämme jätesäiliöistäsi paperin, pahvin, energian, poltettavan jätteen, biojätteen, metallin, lasin ja muovin ja kierrätämme ne uudeksi raaka-aineeksi.

Liikevaihdostamme yli puolet syntyy yritysjätteen keräyksestä ja kierrätyksestä. Esimerkiksi kauppakeskuksissa Helsingissä, Oulussa ja Tampereella haemme liikkeistä syntyvät pakkausmateriaalit ja muun jätteen, lajittelemme ne ja viemme kierrätykseen. Myös painotaloilta ja teollisuuslaitoksilta tulevat jätejakeet päätyvät meille lajiteltavaksi ja edelleen uusiokäyttöön. Tästä kaikesta vastaa keskisuurille ja suurille yrityksille tarkoitettu Encore Jätehuoltopalvelu.

Paperinkeräys ei kuitenkaan ole jätteiden kuljettaja. Me keskitymme puhtaasti jätehuoltopalveluihin ja niissä tarvittavaan asiantuntemukseen. Itse jätejakeiden kuljettamisen hoitavat meidän kumppanit. Toimimme valtakunnallisesti ja käytämme paikallisia ja luotettuja kuljetusliikkeitä kaikilla paikkakunnilla.

Asiakkaanamme saat monia vielä alalla tuntemattomia hyötyjä, joista tärkeimpinä ovat jätemääräsi kehittymisen läpinäkyvä seuranta, tehostettu lajittelu ja keräyskustannusten kurissa pysyminen. Kun voimme keskittyä palveluihin puhtaan kuljettamisen sijaan, ovat asiakashyödytkin kertaluokkaa paremmat kuin mihin olet kenties tottunut.

Meillä et maksa puolityhjän säiliön tyhjennyksestä

Kilpailukykyinen Encore Jätehuoltopalvelu on kokonaiskustannuksiltaan sinulle edullinen. Hintakilpailukykymme syntyy keräyskustannusten optimoinnista. Et näe juuri missään Paperinkeräyksen omia autoja, sillä tarkasti valitut kuljetuskumppanimme vastaavat jätesäiliöidesi tyhjennyksistä. Kuljetusliikkeiden käyttö oman autokannan sijaan on sekä sinulle kustannustehokasta, sillä autot tulevat paikalle vain silloin kun astiasi on syytä tyhjentää.

Tuotamme sinulle säännöllisesti selkeän raportin jätemääräsi kehittymisestä. Analysoinnin pohjalta tarkennamme lajitteluohjeita sekä kehitämme jätehuoltoasi entistä tavoitteellisemmaksi. Otamme kantaa syntypaikkalajitteluun sekä jätehuoneen suunnitteluun: mietimme puolestasi parhaat keräysvälineet ja niiden paikat, jotta siirtymät jätteiden syntypaikoilta välineille ja puristimille olisivat mahdollisimman lyhyet ja turvalliset. Jäteastioiden oikea sijoittelu joko jätehuoneeseen tai liikekiinteistön jäteasemalle säästää myös keräyskustannuksiasi.

Halutessasi saat taloosi oman ympäristönhoitajan, joka opastaa ja valvoo henkilöstöä lajittelussa. Ympäristönhoitaja on tehokas apu silloin, kun organisaatiossasi syntyy paljon erilaista jätettä, jonka oikeanlaiseen kierrätykseen kuluu helposti paljon aikaa. Ympäristöhoitaja sopii hyvin esimerkiksi kauppakeskukseen, jossa työskentelee usein myös paljon kausityövoimaa ja henkilöstön vaihtuvuus tuon vuoksi on suurta.

Juuri sinulle sopivat jätehuollon paketit

Uudistunut jätelaki ja sen asetukset vaativat monipuolista kierrätysammattilaisuutta. Me johdamme aina uusimmalla tiedolla, ja siksi hallitsemme moninaiset ja muuttuvat materiaalivirrat. Paperinkeräys on kattava cleantech-yritys, jolta saat ulkoistetun asiantuntemuksen kaikissa jätehuollon ja kierrättämisen asioissa.

Voimme liittää Encore Jätehuoltopalveluun myös Encore Tietoturvapalvelun ja Encore Kuormalavapalvelun.

Asiakasnettimme palvelee 24/7

Sähköisen asiointipalvelumme ansiosta palvelemme sinua ja yritystäsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Tutustu Asiakasnettiin tästä!

Katso, kuinka kauppakeskus Forumin jätehuoltoa johdetaan tiedolla

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vaihde

(09) 228 191

asiakaspalvelu@paperinkerays.fi