Encore Jätehuoltopalvelu

Keräämme ja käsittelemme yrityksesi jätejakeet

Ympäri Suomea toimiva Encore Jätehuoltopalvelumme on suunnattu kauppaketjuille, kauppa- ja logistiikkakeskuksille, valmistavalle teollisuudelle, energiantuottajille, painotaloille ja toimistokiinteistöille. Keräämme jätesäiliöistäsi paperin, pahvin, energian, poltettavan jätteen, biojätteen, metallin, lasin ja muovin ja kierrätämme ne uusiksi raaka-aineeksi.

Liikevaihdostamme yli puolet syntyy yritysjätteen keräyksestä ja kierrätyksestä. Esimerkiksi Helsingissä, Oulussa ja Tampereella haemme kauppakeskusten liikkeissä syntyvät pakkausmateriaalit ja muun jätteen.  Lajittelemme ne ja viemme kierrätykseen. Myös painotaloilta ja teollisuuslaitoksilta tulevat jätejakeet päätyvät meille lajiteltavaksi ja edelleen uusiokäyttöön. Encore Jätehuoltopalvelu huolehtii keskisuurten ja suurten yritysten jätehuollosta.

Paperinkeräys ei kuitenkaan ole jätteiden kuljettaja. Me keskitymme jätehuoltopalveluihin ja niissä tarvittavaan asiantuntemukseen. Itse jätejakeiden kuljettamisen hoitavat kumppanimme. Toimimme valtakunnallisesti ja käytämme kaikkialla paikallisia ja luotettuja kuljetusliikkeitä.

Asiakkaanamme saat monia hyötyjä, joista tärkeimpinä ovat jätemääräsi kehittymisen läpinäkyvä seuranta, tehostettu lajittelu ja keräyskustannusten kurissa pysyminen. Kun voimme keskittyä kuljettamisen sijaan palveluihin  ovat asiakashyödytkin kertaluokkaa paremmat.

Meillä et maksa puolityhjän säiliön tyhjennyksestä

Kilpailukykyinen Encore Jätehuoltopalvelu on kokonaiskustannuksiltaan edullinen. Hintakilpailukykymme syntyy keräyskustannusten optimoinnista. Et näe juuri missään Paperinkeräyksen omia autoja, sillä tarkasti valitut kuljetuskumppanimme vastaavat jätesäiliöidesi tyhjennyksistä. Kuljetusliikkeiden käyttö, oman autokannan sijaan, on sinulle kustannustehokasta, sillä autot tulevat paikalle vain silloin kun astiasi on syytä tyhjentää.

Tuotamme sinulle säännöllisesti selkeän raportin jätemääräsi kehittymisestä. Analysoinnin pohjalta tarkennamme lajitteluohjeita sekä kehitämme jätehuoltoasi entistä tavoitteellisemmaksi. Otamme kantaa syntypaikkalajitteluun sekä jätehuoneen suunnitteluun: mietimme puolestasi parhaat keräysvälineet ja niiden paikat, jotta siirtymät jätteiden syntypaikoilta välineille ja puristimille olisivat mahdollisimman lyhyet ja turvalliset. Jäteastioiden oikea sijoittelu joko jätehuoneeseen tai liikekiinteistön jäteasemalle säästää myös keräyskustannuksiasi.

Halutessasi saat taloosi oman ympäristönhoitajan, joka opastaa ja valvoo henkilöstöä lajittelussa. Ympäristönhoitaja on tehokas apu silloin, kun organisaatiossasi syntyy paljon erilaista jätettä, jonka oikeanlaiseen kierrätykseen kuluu helposti paljon aikaa. Ympäristöhoitaja sopii hyvin esimerkiksi kauppakeskukseen, jossa työskentelee paljon kausityövoimaa ja henkilöstön vaihtuvuus on siksi suurta.

Juuri sinulle sopivat jätehuollon paketit

Uudistunut jätelaki ja sen asetukset vaativat monipuolista kierrätysammattilaisuutta. Me johdamme aina uusimmalla tiedolla, ja siksi hallitsemme moninaiset ja muuttuvat materiaalivirrat. Paperinkeräys on kattava cleantech-yritys, jolta saat ulkoistetun asiantuntemuksen kaikissa jätehuollon ja kierrättämisen asioissa.

Encore Jätehuoltopalveluun voidaan liittää myös Encore Tietoturvapalvelu ja Encore Kuormalavapalvelu.

Asiakasnettimme palvelee 24/7

Verkossa toimiva asiointipalvelumme palvelee sinua ja yritystäsi silloin, kun sinulle parhaiten sopii.

Katso, kuinka kauppakeskus Forumin jätehuoltoa johdetaan tiedolla