Encore Kuormalavapalvelu

Encore Kuormalavapalvelu Kuormalavatoimintamme on alan kärkeä

Kuormalavapalvelumme keskittyvät Klaukkalassa toimivaan kuormalavakeskukseen, jossa käsittelemme yli 1,5 miljoona lavaa vuodessa. Muut keskuksemme sijaitsevat Oulussa, Tampereella ja Turussa. Palvelemme asiakkaita nopeasti ja luotettavasti valtakunnallisesti kaikkialla Suomessa.

Olemme rekisteröitynyt puupakkauskeskus ja siten osa FI-2002-puupakkausjärjestelmää. Olemme alan suurimpia toimijoita ja palvelukykyämme vahvistaa yli 70 vuoden kokemus ympäristöliiketoiminnassa.

Yhteistyössä alan toimijoiden kanssa olemme tuoneet markkinoille päivittäistavarakaupan toimitusketjuihin vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät Encore-kuormalavat. Toimintamalli parantaa lavakannan ylläpitoa ja on kustannustehokas ja järkevä sekä jätehuollon että ympäristön kannalta. Samalla asiakkaidemme lavakantaan sidotun pääoman määrä vähenee.

Kehitämme vuokralavapalveluamme jatkuvasti. Tästä esimerkkinä on tietoturvasäiliöidemme tunnistukseen käytetyn RFID-tekniikan hyödyntäminen kuormalavoissa. Tunnistustekniikan avulla vahvistamme lavapalvelun laatua – pystymme seuraamaan kuormalavaliikennettä tarkemmin sekä esimerkiksi jäljittämään ja korvaamaan nopeasti virheelliset tuotteet.

Määritämme käytetyn lavatyypin standardilavoista vastaamaan asiakkaan tarpeita. Meillä on aina kaikkia käyttämiämme lavatyyppejä saatavilla jokaisessa koossa.

Kuormalavojen kierrätys ei voisi olla enää tämän helpompaa

Alan suurimpiin kuuluvana toimijana ostamme sinulta turhat ja käytöstä poistetut kuormalavat. Isommat lavaerät haemme suoraan luotasi.

Jos taas tarvitset lavoja lisää, niin vuokraamme tai myymme ne sinulle.

Myymme ja ostamme sekä uusia että käytettyjä FIN-, EUR- ja kertakuormalavoja.

Meidän tehtävänä on kunnostaa meille saapuvat käytetyt kuormalavat ja myydä ne takaisin markkinoille. Tarkastamme kaikki vastaanottamamme kuormalavat. Rikkinäiset EUR ja FIN -lavat korjaamme standardin mukaisesti. Korjauskelvottomat lavat murskataan ja toimitetaan energiahyödynnettäväksi polttolaitoksille.

Kuormalavojen laadunvalvonnassa ja lajittelussa käytämme linjastoa jolloin käsityön määrä jää hyvin vähäiseksi. Toimintamallimme ansiosta pystymme, lavojen korkean teknisen tason lisäksi, estämään asiakkaidemme rikkinäisistä lavoista johtuvat tuotantohäiriöt jo ennalta.

Meiltä saat lisäksi erilaiset lavakannet ja kaulukset joko uusina tai käytettyinä.

Vuokrattavien Encore-kuormalavojen hinnat ovat kilpailukykyiset: kerro meille lavatarpeesi, niin annamme sinulle tarjouksen.

Meiltä saat myös päivittäistavaroille soveltuvat vuokrattavat ja uudelleenkäytettävät kuormalavat. Voit helposti yhdistää Encore Kuormalavapalvelun kaikkiin muihin materiaalien keräyksen ja kierrätyksen kokonaisratkaisuihimme.

Esite ja tuotekortit

Lataa Encore Kuormalavapalvelun esite tästä.

Lataa infograafi Encore-lavojen matkasta tästä.

Lataa Encore-kuormalavojen tuotekortit tästä:
Encore 400 x 600
Encore 600 x 800
Encore RFID 400 x 600
Encore RFID 590 x 740
Encore RFID 800 x 1200
Encore RFID 1000 x 1200
Encore RFID DD 590 x 740
Encore RFID DD 600 x 800

Noudamme suuremmat lavaerät luotasi

Voit lähettää meille noutopyynnön Encore Kuormalavapalvelun lomakkeella tästä.

Katso videolta kumppanimme kokemuksia Encore Kuormalavapalvelusta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Tiedustelut ja tilaukset

(09) 228 191

kuormalavat@paperinkerays.fi