Encore Tietoturvapalvelu

Tietosuoja-asetus tiukentuu – oletko valmis?

EU:n tietosuoja-asetus tiukentuu merkittävästi toukokuussa 2018. Henkilötietojen säilyttämiseen, käsittelyyn, tallentamiseen ja tuhoamiseen tulee täysin uusia vaateita, jotka vaikuttavat myös sinun yritystoimintaasi. Olethan tietoinen asetuksen mukanaan tuomista muutoksista?

  • Tilaa Tietoturvaopas

    Toukokuussa 2018 voimaan astuva EU:n tietosuoja-asetus vaatii käsittelemään yrityksen hallussa olevia henkilötietoja erityisellä luottamuksella. Tämä ilmainen opas on tehty helpottamaan siirtymistäsi kohti tiukempia tietosuoja-asetuksia.

  • Suostun, että tietojani voidaan käyttää markkinointitarkoituksissa. Katso rekisteriseloste täältä.

Encoren ammattilaiset apunasi

Encore Tietoturvapalvelun asiantuntijat ovat apunasi. Tarjoamamme palvelu luottamuksellisen tiedon turvalliseen hävittämiseen täyttää jo nyt keväällä 2018 voimaan astuvan asetuksen vaatimukset.

Kiinnostuitko? Tilaa palvelumme jo tänään.

Encore Tietoturvapalvelusta tarkemmin

Vastaamme tuhottavien papereiden, kiintolevyjen ja prototyyppien hävittämisestä

Minne poisheitettävät asiakirjat ja kirjanpidon mapit tulisi toimittaa? Eikö riitä, että vanhat tulosteet laittaa paperinkeräyslaatikkoon? Nehän menevät kuitenkin kierrätykseen ja paperiteollisuuden uudeksi raaka-aineeksi.

Kaikki sellainen, mikä toimistossasi on arkaluontoista, tulee tuhota asianmukaisesti. Kaikilla paikkakunnillamme – pääkaupunkiseudulla, Oulussa, Tampereella, Turussa, Kuopiossa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kouvolassa, Vaasassa ja Seinäjoella – sinua palveleva Encore Tietoturvapalvelu on tätä varten. Encore Tietoturvapalvelussa tuhoamme aukottomasti kaikki sinun luottamukselliset paperit ja vanhat arkistot.

Palomuuri tai virustorjunta eivät koskaan yksistään takaa toimistosi tietoturvaa. Usein aukko turvallisuudessa syntyy luottamuksellisista asiakirjoista tai papereista, joita ei tuhota asianmukaisesti.

Silppurilla tuhoaminen on ainakin suurten paperimäärien kohdalla hidasta ja vaivalloista. Ja kun hävitettävää materiaalia on paljon, voi syntyä piittaamattomuutta. Yksikin luottamuksellinen paperi tavallisessa lehtikeräyslaatikossa on vakava tietoturvariski. Kuinka tarkkaan sinun organisaatiossasi on ohjeistettu arkistojen ja asiakirjojen asianmukainen hävitys? Monia asiakirjoja ja lomakkeita sitoo myös henkilötieto- ja arkistolaki.

Saat meiltä lukittavan turvasäiliön

Päänvaivaa aiheuttavat myös vanha markkinointimateriaali, tuotekehitysaineisto, prototyypit, vanhat älypuhelimet, kännykät, tulostimet, tietokoneet ja ammattivaatteet. Me vastaamme myös näiden kaikkien tuhoamisesta.

Tietokoneiden, tulostimien ja puhelimien muistin ja kovalevyt tuhoamme magnetoimalla tai murskaamalla kaiken pieneksi silpuksi.

Meidän kanssa työskentely on vaivatonta: saat toimistoosi lukittavan ja RFID-tunnisteella varustetun keräyssäiliön, jonka metallisesta syöttöaukosta luottamukselliset ja hävitettävät asiakirjat tiputetaan. Tunnistamme säiliön käsipäätteellä, ja kuljetamme sen umpikorillisella autolla omaan tuhoamisyksikköömme. Dokumentoimme tuhottavaksi toimitetun tietoturvamateriaalin määrän ja noutoajankohdan sekä annamme sinulle tehdystä työstä tuhoamistodistuksen.

Encore Tietoturvapalvelun avulla voit olla varma siitä, että kaikki tuhottavat paperit ja puhelimet hävitetään asianmukaisesti niille erikseen varatussa tilassa lukkojen takana. Tuhoamistilaan pääsevät vain erikseen nimetyt ja vaitiolositoumuksen tehneet työntekijämme. Valtakunnallinen palvelumme on juuri näistä syistä sekä pioneeri että edelleen alansa edelläkävijä.

Lataa Encore Tietoturvapalvelun esite tästä.

Palvemme yritystäsi verkossa

Nyt voit tehdä Encore Tietoturvapalvelun säiliön tyhjentämisen ja tilaamisen helposti uudessa sähköisen asioinnin kanavassamme, Asiakasnetissä. Tutustu palveluun tästä!

Katso lyhyt videoesittely palvelusta

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä

Vaihde

(09) 228 191

asiakaspalvelu@paperinkerays.fi